Deze site is gebouwd door van Rij internetdiensten & sales in opdracht van Melt Wax Den Helder. Op deze site rust copyright.

Home Webshop Informatie Marktagenda Verkooppunten Contact
Waxjes Aroma Lampen Geur Branders Car Parfumes
Home Webshop Informatie Marktagenda Verkooppunten Contact

Melt Wax Den Helder

Korvetstraat  53

1784 MP Den Helder

info@meltwax.nl
T.: +31 (0)223-724177

Over ons:

Sinds 07-09-2013 zijn wij samen een bedrijf gestart in waxjes , Onze passie voor waxjes is jaren geleden al begonnen. Wij kochten maandelijks samen de  amerikaanse geurwaxjes via internet…

Lees meer…

In one webshop vindt u diverse producten. Van waxjes met de heerlijkste geuren tot aan branders voor het branden van de wax en etherische olie. Melt Wax heeft voor u een groot scala aan geur branders. Zowel op basis van een waxinelichtje als elektrisch. Zo is er altijd wel een geur brander die bij uw stijl en in uw interieur past.plaats eenvoudig het waxje in de brander en voila! Melt Wax heeft voor u meerdere modellen Geur Lampen. Zo is er altijd wel een Aroma Lamp die bij uw stijl en in uw interieur past.plaats eenvoudig het waxje in de aroma lamp en geniet van de heerlijke geur met stijl! Ook kunt u bij Melt Wax Den Helder terecht voor de meest origine waxine houders. Kijkt u eens in ons uitgebreidde assortiment. Er zit vast iets naar uw smaak bij. beheer Home Melt Wax geuren zijn niet alleen geschikt voor in uw huis. Ook in uw auto kunt u nu genieten van de heerlijke geur van de Waxjes.De stijlvolle hanger hangt u eenvoudig aan uw spiegel. U bestelt de geur die u in de auto wenst! Contact Magic lamp Aanbiedingen Wilt u nu eens een echt origineel cadeau? Geef iemand eens één van onze stijlvolle cadeau sets cadeau.

De waxen van Melt Wax zijn naast het internet en op de markten ook te koop bij diverse verkooppunten. Op zoek naar een verkooppunt? Kijk hieronder voor een verkooppunt bij u in de buurt.

Bent u geinteresseerd om ons product in uw winkel te verkopen? Wij leveren ook aan bedrijven als groothandel, neem gerust contact met ons op! Stuur een vrijblijvende email via onze contact pagina.

Tuincentrum Den Helder
Texelstroomlaan 1
1784EA Den Helder


Marianne Brons
Pastoor van der zandstraat 20
6093KD Heythuysen


Easy Fill Mook
Rijksweg 104
6585AH Mook