Betaling

Betaling

Online shoppen is makkelijk en leuk! Betalen daarentegen iets minder. Maar gelukkig kun je bij Melt-Wax kiezen voor de voor jou prettigste en veiligste betaalmethode, zodat je je toch enigszins op je gemak voelt!

iDEAL

Je rekent je aankoop af en betaalt veilig in je vertrouwde internetbetaalomgeving.

 

Creditcard

Betalen via Mastercard of Visa biedt je een superveilige kopersbescherming. Het is mogelijk dat de creditcardorganisatie vraagt je 3D-Secure verificatiecode in te voeren, dit is een extra beveiliging. We zorgen uiteraard voor een correcte afhandeling. Je betaalgegevens worden versleuteld via de SSL-methode.

Klarna achteraf betalen (binnen 14 dagen)

Wil je liever eerst je producten ontvangen en bekijken voordat je betaald? Dat kan met Klarna Afterpay. Je ontvangt dan eerst je bestelling en hoeft dan pas 14 dagen later te betalen.

Het kan in sommige gevallen voorkomen dat je betaling niet geaccepteerd wordt. Klarna is een externe partij die zelfstandig toetst of ze je betaling op rekening accepteren. Dit doen ze o.a. door naar de volgende zaken te kijken:

    • Heb je al vaker besteld met Klarna en altijd netjes betaald?
    • Is je bestelbedrag niet te hoog?
    • Heb je een registratie bij een kredietinstantie? (in extreme gevallen)
    • Heb je te vaak in een te korte tijd proberen te bestellen?

 

    Mocht het niet lukken om te betalen via Klarna, kies dan een andere betaalmethode of neem dan even contact met Klarna zelf op.

 

Overboeking

Als je liever het geld overmaakt zonder internet bankieren, dan kan dat ook. selecteer deze optie in het menu. Houdt er wel rekening mee, dat de verwerking van een handmatige overschrijving wat langer kan duren waardoor je bestelling 3-5 dagen langer zal duren.